Ovomove & Skin

Collageen is een verzamelnaam voor verschillende typen collageenvezels die, op verschillende plaatsen in het lichaam, specifieke functies uitoefenen. Collageen type 1 is het meest voorkomende type collageen in het menselijk lichaam, alwaar het zich voornamelijk in de pezen, botten, slagaders en de huid bevindt. Het collageen in Ovomet is in haar natuurlijke (ongedenatureerde), onbewerkte vorm aanwezig, waardoor de gunstige eigenschappen behouden blijven. In combinatie met de vele verschillende stoffen die van nature in Ovomet aanwezig zijn, wordt een intressante formule gevormd.

Ovomet is een gepatenteerd eierschaalmembraan, dat van nature een grote verscheidenheid aan werkzame stoffen bevat. Er zijn meer dan 500 verschillende stoffen in Ovomet aanwezig, waaronder elastine, keratine, hyaluronzuur, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Vitamine C vormt in deze formule een gunstige toevoeging, doordat het bijdraagt tot de normale werking van het kraakbeen en dat helpt om de huid van binnenuit te versterken!!

60 Vega Capsules à € 33,45 ( 1 capsule per dag)