5D from Paris

Een innovatieve, zeer krachtige anti-aging behandeling met indrukwekkende langdurige resultaten!

De nieuwe 5D- behandeling belooft een veelzijdige oplossing te zijn voor diverse huidproblemen, zonder de ongemakken van tradionele behandelingen zoals botox en fillers.

Of je nu last hebt van fijne lijntjes en rimpels, verlies van elasticiteit, pigment- en ouderdomsvlekjes, een vermoeide huid of grove poriën, de 5D behandeling lijkt het antwoord te zijn!

5D-revolutie

Het 5D-behandelconcept is een alles-in-één behandeling die verzorging, peeling, bindweefsel-/lymfemassage en gommage omvat, allemaal met heerlijk geurende producten. Deze innovatieve peelingbehandeling belooft niet alleen resultaten, maar ook een luxueuze ervaring.

De kracht van 5D ligt in de zorgvuldig samengestelde werkzame bestanddelen, waaronder glycolzuur AHA, Tensine, vitamine A (retinol), vitamine B-complex, vitamine E (tocopherol), antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze ingrediënten werken samen om diverse huidproblemen aan te pakken.

Wat kun je verwachten?

Klanten die kiezen voor de 5D-behandeling kunnen zichtbare huidverjonging verwachten met verminderde rimpels en lijntjes, lifting en versteviging, een egalere, gladdere en stralendere huid. De collageenproductie krijgt een boost, terwijl intense hydratatie zorgt voor een vollere, gladdere uitstraling en een zachte, soepele huid!

Gezicht: € 100,50

Gezicht & hals: € 112,50

Gezicht, hals & decolleté: € 122,50

Een jongere huid vanaf 60 minuten!

Onderstaande foto’s zijn na 1 behandeling!