Wat is Bioslimming?

Droom je weleens over een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite minder zichtbaar en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?

Als jouw antwoord “JA”is dan is de Bioslimming Active Wrap jouw droombehandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. (*mits je je eetgewoontes niet veranderd)Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste contouring behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

Kennismakingsbehandeling: € 108,00

Losse behandeling: € 130,00

Kuur van 6 behandelingen: € 646,00

De behandeling in onze salon

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

Daarna kun je lekker 30 minuten ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van de Bioslimming gels en crème ondertussen hun werk. Door de verhoogde bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling.

Producten voor thuisgebruik:

BIOSLIMMING LIPO SCRUB € 56,50

Aan te bevelen vóór een BIOSLIMMING behandeling!

Wist je al dat de lipo scrub zeer voedend is? Deze heerlijke mix van cafeïne, kokosolie en palmaria palmaextract maken je huid strakker, gladder en zachter! Een duidelijke win-win.

  • Stimuleert vetverbranding dankzij de werking van roze peper
  • Vermindert cellulite en stimuleert de collageen aanmaak
  • Verbetert de microcirculatie en bevordert zo de eliminatie van opgehoopte afvalstoffen in het weefsel
  • Werkt afslankend
  • Hydrateert en verstevigt de huid

BIOSLIMMING DRINK (detox kuur voor 10 dagen) € 43,50

Verwijdert afvalstoffen (detox-effect), werkt vochtafdrijvend, verbrandt vetten en is een natuurlijke eetlustremmer! BIOSLIMMING DRINK is gemaakt van een hoge concentratie plant extracten met een bewezen detox en afslankende werking. Het verwijdert opgehoopte gifstoffen waardoor je je energieker gaat voelen, je huid gaat er beter uitzien! Je verdunt 25ml BIOSLIMMING DRINK in een groot glas koud of warm water voor je ontbijt. Wij raden de BIOSLIMMING DRINK altijd aan om thuis te gebruiken bij een kuur BIOSLIMMING in de salon!

Bioslimming Belly Perfection! ( kuur van 15 dagen € 37,40 )

Een voedingssupplement gebaseerd op plantenextracten en gericht is op buikvet.

BIOSLIMMING TRIO HOME SET € 167,50

Deze set bevelen wij aan na een kuur BIOSLIMMING in de salon!

De Active Slim Gel + Active Slim Cream + Ultra Slim Effect zorgen voor verbetering in je bloedcirculatie, voert afvalstoffen en vocht af (detox), vetverbranding.

De belangrijkste ingrediënten zijn algen, klimop-en paardenkastanje-extracten, etherische oliën en warmte & koude component.

Het beste van moeder Natuur!