Nieuws

Nieuw van BIOSLIMMING: Belly Perfection!

Puur natuur zoals we van BIOSLIMMING gewend zijn!

Ben jij 1 van de vele vrouwen die na de menopauze, een buikje krijgt , maar niet aankomt? Tevens last hebt van eetbuien, vocht vasthouden, spijsverteringsproblemen, opgeblazen gevoel? Vele van deze ongemakken zijn te wijten aan een afnemend oestrogeengehalte, niet goed werkende darmen en een te kort aan essentiële mineralen.

BELLY PERFECTION puur natuur is DÉ oplossing!!

Een voedingssupplement dat gericht is op buikvet. Het is een echte bondgenoot voor wie op zoek is naar een plattere buik en verfijnde heupen.

De formule is gebaseerd op plantenextracten en de smaak van rood fruit is heerlijk!

 

Bokeljo VIP-treatment*: €130,00

Gun jij jezelf een all-inclusive behandeling? Boek dan de Bokeljo VIP-treatment. Bij deze treatment halen we alles uit de kast en combineren   wij techniek met de mooiste werkstoffen van MEDEX, zodat een maximaal resultaat wordt behaald. Deze behandeling wordt altijd   persoonlijk  samengesteld aan de wensen die je hebt. Een voorbeeld van waaruit een VIP-treatment kan bestaan is: 3 fasen reiniging,  epileren, verven  en/of harsen, bindweefselmassage, gebruik van apparatuur bv. de hydrodermabrasie, luxe  gezichtsmasker,   serum/ampul dat past bij de wensen van de huid.  * Met uitzondering van bepaalde behandelingen!

Heerlijke Seizoensbehandeling van Medex

 

De “Rejuvenation Push Up Treatment” van Medex is erop gericht om de huid, na de aanslag van de zomer weer helemaal op te frissen en stralend te maken! In de herfst is het mooie bruine zomerkleurtje weer verdwenen en daardoor ziet de huid er vaak bleker uit, ook zijn kleine oneffenheden meer zichtbaar. En door de overvloed van UV straling in de zomer is de huid wat dikker geworden, door het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid. Om de huid alvast een goede oppepper te geven is in de Rejuvenation Push Up Treatment gekozen voor een 3-fasen reiniging waarin de wat lichtere fruitzuren gecombineerd met de Herbs Repair Therapy de huid een mooi exfoliërend en herstellend effect geeft. De doorbloeding van de huid wordt sterk gestimuleerd met Mask Ranimee, waarna de huid optimaal de mooie werkstoffen van het serum en de Vital Renew “Bindweefselcrème”op kan nemen. Met het heerlijk verkoelend en adstringerend effect van het modellerende Venezia Modelling Mask heeft u een prachtige herfstbehandeling met een prachtig resultaat!

 
Herfst = Kuurbehandelingen:

De herfst is dé tijd om te beginnen met mooie kuurbehandelingen, zoals de a-Hycid 30% Fruitzuurpeeling en Microneedling behandelingen.

Vraag ons naar de mogelijkheden!