Nieuws

Meso no needle:

Naaldloze injectie is een van de allernieuwste technieken om actieve bestanddelen onder de huid te krijgen, exact waar ze nodig zijn! Door middel van elektroporatie en elektro-osmose techniek zonder naalden verhoogd de doorlaatbaarheid van de celwandjes.

Door toename van het weefselvocht is er een betere verplaatsing van werkzame stoffen mogelijk. De werkstoffen worden ingesloten, in de cellen opgenomen. De huid wordt gladder en frisser. De vochtbalans herstelt, fijne lijntjes vervagen en de doorbloeding komt op gang. De werkstoffen dringen door in de bovenste huidlagen om zo de huid van binnenuit te repareren. Het stofwisselingsproces van de huid komt op gang. Huidverjonging wordt ingezet doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

Prachtige behandeling met mooi resultaat, ook in kuurverband te ondergaan. Per behandeling €149,95 inclusief Face Lift Gelée l ‘Ocean voor thuisgebruik met een liftende werking.

Nieuw van BIOSLIMMING: Belly Perfection!

Puur natuur zoals we van BIOSLIMMING gewend zijn!

Ben jij 1 van de vele vrouwen die na de menopauze, een buikje krijgt , maar niet aankomt? Tevens last hebt van eetbuien, vocht vasthouden, spijsverteringsproblemen, opgeblazen gevoel? Vele van deze ongemakken zijn te wijten aan een afnemend oestrogeengehalte, niet goed werkende darmen en een te kort aan essentiële mineralen.

BELLY PERFECTION puur natuur is DÉ oplossing!!

Een voedingssupplement dat gericht is op buikvet. Het is een echte bondgenoot voor wie op zoek is naar een plattere buik en verfijnde heupen.

De formule is gebaseerd op plantenextracten en de smaak van rood fruit is heerlijk!

 

Bokeljo VIP-treatment*: €130,00

Gun jij jezelf een all-inclusive behandeling? Boek dan de Bokeljo VIP-treatment. Bij deze treatment halen we alles uit de kast en combineren   wij techniek met de mooiste werkstoffen van MEDEX, zodat een maximaal resultaat wordt behaald. Deze behandeling wordt altijd   persoonlijk  samengesteld aan de wensen die je hebt. Een voorbeeld van waaruit een VIP-treatment kan bestaan is: 3 fasen reiniging,  epileren, verven  en/of harsen, bindweefselmassage, gebruik van apparatuur bv. de hydrodermabrasie, luxe  gezichtsmasker,   serum/ampul dat past bij de wensen van de huid.  * Met uitzondering van bepaalde behandelingen!

Seizoensbehandeling van Medex: “Gouden streling en verjonging voor uw huid!” € 120,00 inclusief ampul Botanique voor thuisgebruik!

Maak kennis met de winterbehandeling met de producten uit de exclusieve lijn van Medex, Charlotte Sophie!   “Dompel uzelf onder in een ultieme verwennerij en onderga een heerlijke verjongingsbehandeling met de rijkdom van kaviaar, goud en de revitaliserende kracht van rode algen”

In Charlotte Sophie Cosmétique wordt gebruik gemaakt van zeer luxe werkstoffen zoals o.a. goud, platinum, edelsteenextracten, roodalgen en kaviaar. Uiteraard ontbreken de essentiële voedingsstoffen voor de huid zoals Hyaluron en Argireline niet en door het Medex laboratorium ontwikkelde jeugdelixer “Tinticosyn”

Al deze werkstoffen zijn samen gebracht in de fijne huidverbeteringsproducten van Charlotte Sophie Cosmétique, met als resultaat zichtbaar een mooiere en stralende huid.